Ben je op zoek naar een kast en de kosten en baten aan het afwegen? Dan heb je vast al gemerkt dat het aanbod en de verschillen groot zijn. Van standaardkast tot designwandmeubel tot een maatwerkkast van Elkekastopmaat. Waar één type kast uit de winkel heel vaak wordt verkocht, wordt een maatwerkkast maar één keer gemaakt. En dat is dan ook te zien in het prijsverschil. Maar waarom zou je dan kiezen voor een maatwerkkast van Elkekastopmaat? Hier wat voordelen van maatwerk op een rij.

Eindeloos veel opties

Mogelijkheden

Maatwerkkasten kunnen helemaal passend in de ruimte gemaakt worden. Zo heeft u een kast met een hele strakke uitstraling die de ruimte ook optimaal benut! Zit er een raam in de weg? Of moet de kast onder een schuin dak komen? Met maatwerk is dat geen probleem.

De perfecte uitstraling

Stijl & design

Een kast op maat betekent niet alleen dat deze op maat gemaakt wordt voor uw huis of kantoor. Ook de indeling, uitstraling en accessoires kunt u zelf uitkiezen. Zo voldoet uw kast uiteindelijk echt aan úw wensen en benodigdheden. Wilt u graag een kast met een bureau, met ruimte voor uw printer, een systeem voor uw hangmappen en lades met de juiste verdeling voor uw kantoorspullen? Dat is voor ons geen probleem. Zo heeft u alles efficiënt bij de hand, praktisch opgeborgen in een kast. En dat ook nog met de uitstraling die u zelf voor ogen heeft!

het beste van het beste

Kwaliteit

Het laatste grote voordeel van maatwerk is de kwaliteit van het eindproduct. Omdat uw maatwerkkast ontworpen, geproduceerd en gemonteerd wordt door vakmensen, kunt u verzekerd zijn van een hoogwaardig eindproduct. Daarnaast selecteren we ons materiaal op kwaliteit en werken we niet met garantietermijnen. Is er iets dat – zelfs na jaren – niet helemaal soepel meer loopt, dan komen we dat gewoon oplossen!