De laatste decennia is de schuifdeurkast razend populair geworden. Schuifdeuren zijn ook bijzonder handig, omdat ze geen ruimte vóór de kast nodig hebben. Gewone draaideuren hebben vrije ruimte nodig om open te kunnen zwaaien. Ruimte waar dus niets anders kan staan. De deuren van schuifdeurkasten schuiven parallel aan de wand opzij. U kunt er dus rustig een stoel of zelfs een bed voor zetten. Met ons maatwerk kunnen we altijd uw perfecte schuifdeurkast maken.

glazen schuifdeur voor inloopkast wit
Inloopkast met push to open lades hang
schuifdeur inloopkast 3 verdeling
glazen schuifdeur voor inloopkast wit
Zijdeglans gespoten schuifdeurkast met rvs greep
Schuifdeur met v-groef spuitwerk
Zijdeglans gespoten schuifdeurkast met rvs greep
Detail zijdeglans met kwaststreep spuitwerk
Schuifdeurkast met zwart houtdecor en witte plinten, spotluifel
RVS komgreep in zwarte schuifdeuren
Schuifdeurkast met zwart houtdecor en witte plinten, spotluifel
Schuifdeuren met kader, wit gespoten
Schuifdeuren met kader, wit gespoten
inloopkast met schuifdeuren, ruimte voor hang leg en lades
Inloopkast wit met houtdecor showroom elkekastopmaat
maatwerkkasten inloopkast showroom barneveld
inloopkast met schuifdeuren, ruimte voor hang leg en lades
witte inloopkast met lades in houtdecor
Compacte inloopkast met glazen schuifdeur
glazen schuifdeur voor inloopkast wit
Schuifdeurkast, afgewerkt met melkglas en zwarte aluminiumprofielen
Schuine inloopkast met glazen schuifdeuren
Zwarte kledingkast met vouwdeuren onder schuin dak
Schuifdeurkast met spiegeldeur onder een schuine kap
Schuifdeurkast afgewerkt met zijdeglans spuitwerk met kwaststreep
Zijdeglans gespoten schuifdeurkast met rvs greep
Zwarte schuifdeurkast met witte spotluifel
Schuifdeurkast met zwart houtdecor en witte plinten, spotluifel
Schuifdeurkast met staldeurfrezing
Schuifdeurkast in hoekopstelling met wit gespoten kaderdeuren
Schuifdeuren met kader, wit gespoten
Zwarte schuifdeurkast met verticale groeven
Inloopkast met details in houtdecor, afgesloten met schuifdeuren
inloopkast met schuifdeuren, ruimte voor hang leg en lades

Laat u inspireren door ons maatwerk!

Vraag hier ons inspiratiemagazine aan en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die ons maatwerk biedt. Van op maat ontworpen kledingkasten tot aanpasbare boekenkasten, u vindt het allemaal in ons nieuwste Kasten Magazine!

Nieuwe techniek helpt schuifdeurkasten

Natuurlijk is de schuifdeurkast geen nieuw fenomeen. Schuifdeuren bestaan al lang. Het probleem was vroeger vooral dat de techniek ontoereikend was. Veel goedkopere schuifdeurkasten werden al na enkele jaren onhandelbaar doordat het hout ging werken of de rolwieltjes stroever gingen lopen. Iedereen die wel eens met een oude schuifdeurkast geworsteld heeft, kent het probleem. Moderne schuifdeurkasten kennen deze problemen niet meer. Het huidige schuifmechaniek is nagenoeg onverslijtbaar en blijft ook na decennia nét zo soepel schuiven. Niets staat dus de populariteit van de schuifdeur in de weg.

Schuifdeuren van hout of spiegeldeuren?

Vroeger maakten ze de schuifdeuren zo licht mogelijk, opnieuw om het schuiven te vergemakkelijken. Tegenwoordig is er veel meer vrijheid in de keuze van materialen voor de schuifdeurkast. Dit maakt bijvoorbeeld een schuifdeurkast met spiegel mogelijk. Relatief zware spiegeldeuren bieden als belangrijk voordeel dat ze de kamer veel ruimer laten lijken. Met name in de slaapkamer - vaak toch een kleinere ruimte - is dit mooi meegenomen. En natuurlijk is voor een kleedkamer de schuifdeurkast met spiegeldeur helemaal een logische keuze.

Schuifdeurkast op maat

Het inbouwen van een schuifdeurkast op maat is echt precisiewerk. De deuren moeten perfect waterpas staan om te voorkomen dat ze vanzelf dicht of open schuiven. Ook het correct plaatsen of inhangen van de schuifdeuren is vakwerk. Is de schuifdeurkast eenmaal goed op maat gemaakt en ingebouwd, dan hebt u er jarenlang onbezorgd plezier van.

Elke keer opnieuw nadenken

Onze kastenontwerpers en de montageteams hebben inmiddels al talloze schuifdeurkasten op maat ontworpen en ingebouwd. Ondanks die ervaring blijf het elke keer weer goed opletten en nadenken. Zo is het voor een kledingkast met schuifdeuren belangrijk om na te denken over een logische verdeling tussen hangruimte en legplanken. Daarbij houden onze ontwerpers ook rekening met het gebruiksgemak. De open schuifdeur sluit immers óók een deel van de kast af.

Daarom is het handig om bijvoorbeeld alle kleding van de ene partner aan één kant onder te brengen, en de ander een eigen hanggedeelte te geven achter de andere deur. Of wellicht kunt u beter drie smallere deuren nemen in plaats van twee brede? Samen komen we er zeker uit.

Of zoekt u schuifdeuren zonder kast?

Dat kan natuurlijk ook. Als specialist in schuifdeuren op maat kunnen we u ook daarbij van dienst zijn. En ook bij gewone ‘stand-alone’ schuifdeuren kunt u kiezen uit ons complete assortiment. In onze showroom vindt u de grootste collectie schuifdeuren van Nederland! Of bekijk ons portfolio met inspirerende voorbeelden van schuifdeuren.

Houten ensuite deuren met glas: sfeervol en praktisch

Wilt u de ruimte in huis verdelen zonder dat het ten koste gaat van het open karakter van uw woning? Dan zijn houten ensuite deuren de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een warme en tijdloze uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zithoek op een stijlvolle manier scheiden van de keuken.

Wij maken houten schuifdeuren volledig op maat zodat ze naadloos aansluiten bij uw interieur en wensen. In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen en verschillende voorbeelden bekijken.

Met onze op maat gemaakte houten ensuite deuren kunt u alle kanten op en creëert u een interieur dat perfect past bij uw persoonlijke stijl en wensen.

Wat kosten schuifdeuren op maat? Omdat wij alle schuifdeuren op maat maken in onze eigen werkplaats, kunnen wij de prijs verrassend laag houden. De exacte kosten zijn afhankelijk van de afmetingen, materialen en afwerking die u kiest. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Maak een afspraak in onze showroom Wij adviseren u graag over ontwerp en realisatie van een passende schuifdeurkast op maat. U bereikt ons het gemakkelijkst via de contactpagina. Samen creëren we een sfeervolle en praktische indeling van uw woning.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief