Een zolder is een mooi bezit. Je kunt er spelen, slapen, spullen opbergen, studeren, gasten onder brengen… Voor elk gebruiksdoel is een andere inrichting mogelijk. Maar het creëren van zolderkasten is niet altijd eenvoudig. Zeker als het gaat om zolderkasten onder een schuin dak is maatwerk vaak de enige oplossing. Wij helpen u graag verder om uw zolder zo in te richten dat u er het meest van kunt genieten.

Kasten op maat voor de zolder kunnen tegen de gevel geplaatst worden, waarbij de kast naar links en/of rechts onder het dak steeds lager wordt. Daarnaast is het mogelijk kasten parallel aan het dak te bouwen, bijvoorbeeld door in het lage deel onder het dak planken aan te brengen om die vervolgens af te scheiden met schuifdeuren.

Een slimme manier om bergruimte op zolder te creëren is ook het gebruik van laden, die over rails op de grond onder het lage deel van het dak glijden waardoor u ruimte benut waar u normaal niet makkelijk bij kunt.

Laat u inspireren door onze zolderkasten. Op deze pagina vindt u diverse oplossingen voor kasten op maat, gemaakt voor de zolder. Hebt u zelf ideeën of plannen op dit gebied? Aarzel niet contact met ons op te nemen.