Of het nu gaat om de inrichting van een compleet ‘echt’ kantoor of om een kantoor of werkplek aan huis, Elkekastopmaat helpt u graag met de complete inrichting van een professioneel kantoor voor optimaal gebruiksgemak. Zodat u in een intelligent ingerichte, opgeruimde omgeving zonder al te veel afleiding lekker door kunt werken.

Op zoek naar een bureaukast of een bureau met kast?

Letterlijk centraal in elk kantoor staat het bureau. Wij bouwen dit met veel plezier precies op maat voor de gebruiker en passend in de ruimte. De hoogte van het bureaublad is belangrijk voor wie veel tijd achter de computer doorbrengt. Het moet laag genoeg zijn zodat u met de voeten plat op de grond comfortabel kunt werken. Naast een bureau op een vaste hoogte maken wij ook zit sta bureaus. Het mooiste is natuurlijk als het bureau dan ook nog met een kast kan worden gecombineerd. Zo heeft u uw meest gebruikte spullen direct bij de hand! Wij denken graag met u mee en kijken samen met u naar de meest ergonomische én elegante oplossing.

Bureau met kastenwand

Heeft u een kamer in huis waar u graag een werkplek van wilt maken? Dan is een bureau met kastenwand een fantastische oplossing. Dit biedt niet alleen ruimte aan al uw kantoorbenodigdheden, maar zorgt ook nog voor voldoende ruimte voor uw boekencollectie of seizoensgebonden kleding. Een wandkast met bureau in de woonkamer is ook een echte aanrader. Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens erg praktisch! Ook in kantoren kan een bureau met kastenwand goed werken. Uw grote hoeveelheid archiefmappen of dossiers kunt u dan bij elkaar opbergen, maar u heeft ze ook gemakkelijk bij de hand.

Kantoorkast op maat

Naast bureaus en tafels op maat maken we natuurlijk ook voor het kantoor weer maatwerkkasten. Een open of gesloten kantoorkast geeft een kantoor een bepaalde uitstraling. Dat kan zakelijk zijn, maar dat hoeft niet per se. Afhankelijk van de plek van de kantoorruimte en de aard van uw activiteiten kunt u ook kiezen voor een hip, modern, vrolijk, non-conformistisch of juist klassiek kantoor. Als u veel (vak)literatuur wilt neerzetten kunt u kiezen voor kantoorkasten met open planken, al adviseren wij toch ook altijd enkele gesloten kasten te plaatsen, zodat u kantoorbenodigdheden als pakken papier, printpatronen en andere weinig fotogenieke artikelen uit het zicht kunt opbergen. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld vitrinekasten in kantoor te plaatsen, bijvoorbeeld voor het uitstallen van (samples of onderdelen van) uw producten.

schuifdeurkast kantoor

Een schuifdeurkast kan in een kantoor super praktisch zijn. Ook bij Elkekastopmaat zelf zijn er erg blij met de schuifdeurkast die in ons kantoor ideale ruimte biedt voor ons papierwerk, mappen van leveranciers en andere kantoorspullen.

kantoorkast hout, zwarte kantoorkast of kantoorkast industrieel?

De inrichting van een kantoor met kasten hangt erg af van uw persoonlijke smaak en behoeften. Wij adviseren u om zelf vooraf goed na te denken over uw wensen en behoeften. Deze kantoorkast-inspiratiepagina’s helpen u daarbij. Wilt u eens sparren met een van onze interieuradviseurs? Aarzel niet ons te bellen via telefoon 0342-423 404.