Als het gaat om de keuze voor een passende woonkamerkast of wandmeubel, slaat al gauw de twijfel toe. Er is zó veel keuze! Van een klassieke eiken boekenkast via een zwevend tv-wandmeubel tot een vitrinekast of een modern dressoir… Of een combinatie van een audiomeubel in combinatie met speelse planken tegen de muur. Welke kast voor úw woonkamer het meest geschikt is, hangt van veel factoren af. Graag kijken onze ontwerpers samen met u naar uw gebruikswensen en de stijl van uw bestaande interieur, zodat we precies de juiste woonkamerkast op maat kunnen maken.

Ensuite boekenkast
Strakke roomdivider van eiken fineer
Witte roomdivider met ronde schappen
Strakke wandkast in zwart gebeitst eiken fineer
Twee ensuite kasten met dimbare spots
Ensuite schuifdeuren met vakkenkast aan beide zijden
Opklapbaar bed met extra opbergruimte en bureau
Metallic brons gespoten wandkast met dichte onder- en bovenkastjes
Wandkast met latjes, voorzien van open vak
Ondiepe grijze vakkenkast met speelse verdeling
Gesloten wandkast met open vak voor TV
Sfeervolle roomdivider van noten fineer
Meerkleurige wandkast met speelse vakverdeling
Haardmeubel met marmerlook achterwand en metallic brons spuitwerk
Lattenwand met doorgang naar wasruimte en techniek
TV-meubel met lattenwand in geolied eiken fineer
Witte boekenkast met dichte onderkastjes en open vak voor TV
Buffetkast met glazen deuren en open vak voor televisie
Zwarte wandkast in kantine met open en dichte delen
Haardmeubel met openslaande deuren voor TV
Zwart eiken wandkast met twee zijden
Zwart-witte haardombouw met zwevende planken
Open wandkast rondom haard
Eiken TV-kast met een schuine hoek
Gecombineerd maatwerk, wandkast en tafel in hetzelfde decor
Vakkenkast in zwart houtdecor met 2 dimbare spots
Wandkast met doorgang naar ruimte onder de trap
Wandkast met ingebouwde TV, open vakken en bureau
Donkere vakkenkast met ruimte voor tv
Witte wandkast met push-to-open greep

TV-wandmeubels en audio-meubels

Een wandmeubel op maat maken voor audiovisuele apparatuur is een vak apart. Wij begrijpen dat uw apparatuur niet alleen functioneel moet zijn, maar ook mooi geïntegreerd moet worden in het meubel. Daarom houden we rekening met uw bestaande apparatuur of met het materieel dat u aan wilt schaffen. We kunnen luidsprekers integreren, in een uitgespaarde ruimte onder het meubel verstoppen of juist speakers in de kast aan de wand monteren. Het resultaat is prachtig en functioneel maatwerk dat volledig aan uw wensen voldoet. Waarom zou u zich laten beperken door de standaardoplossingen, als u voor hetzelfde geld een compleet audio-video-meubel op maat kunt laten maken, in precies de formaten en kleuren die u wenst? Met maatwerk zijn de mogelijkheden vrijwel grenzeloos. Van hotel chique tot modern en van Scandinavisch tot klassiek, wij kunnen het perfecte wandmeubel voor u ontwerpen en maken.

Inspirerende wandmeubels

Op de inspiratiepagina vindt u inspirerende wandmeubels in alle soorten en maten. Daarnaast hebben we in onze showroom verschillende modellen en ontwerpen tentoongesteld, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Na aandachtig naar uw smaak en stijl te hebben geluisterd, maken wij graag een kastontwerp op maat voor uw woning. Met 3D-tekeningen kunnen we een goede indruk geven van het uiteindelijke resultaat, zodat u een gefundeerde keuze kunt maken voor uw woonkamerkast op maat. Wij geloven namelijk dat een wandmeubel niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een blikvanger in uw interieur. Daarom vinden wij het belangrijk dat het ontwerp van uw wandmeubel past bij uw persoonlijke stijl en smaak. Of u nu houdt van een strak en modern design, of juist van een minimalistische uitstraling, wij hebben de kennis en expertise om een ontwerp te creëren dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Wandkast op maat

Een wandkast op maat is niet alleen een praktische oplossing om extra bergruimte te creëren, maar is ook gelijk een echte blikvanger in uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische wandkast of juist naar een klassiek en tijdloos ontwerp, wij beschikken over de expertise en creativiteit om uw ideeën tot leven te brengen.

Wat kost een wandmeubel op maat?

De kosten voor een maatwerk woonkamerkast kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de afmetingen, het gekozen materiaal, de accessoires en de afwerking. Bij ons kunt u echter altijd rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Omdat wij alle wandmeubels op maat maken in onze eigen moderne werkplaats, en zelf de plaatsing van uw nieuwe woonkamerkast verzorgen, kunnen we de prijs van het meubel verrassend laag houden. Zo kunt u voor een betaalbare prijs genieten van een prachtig op maat gemaakt wandmeubel dat perfect past bij uw woonkamer. Om een idee te krijgen van de kosten kunt u vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom. Op basis van uw wensen en ideeën stellen wij dan een passende offerte voor u op. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Bij ons geldt: wat u bedenkt, kunnen wij maken

Hebt u zelf heel specifieke ideeën over vorm en inrichting van uw wandmeubel of woonkamerkast? Industrieel, klassiek, gesloten of luchtig, met bepaalde materialen of houtsoorten voor een uniforme of juist heel gevarieerde uitstraling? Deel uw plannen en dromen met ons ontwerpteam, dan kunnen wij zeker een woonkamerkast voor u maken die aansluit bij uw ideaalbeeld. Heeft u nog geen idee hoe het eruit moet zien? Geen probleem! Onze creatieve ontwerpers staan graag voor u klaar om u te inspireren en te adviseren over de beste oplossingen voor uw wensen en behoeften.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief