Een inloopkast of walk-in closet is de ultieme garderobekast en kleedkamer tegelijk. Als wij op basis van uw wensen uw kast ontwerpen, zorgen we voor een optimale indeling die aansluit bij de gebruikers. We kijken naar uw kledingcollectie om te zorgen dat u straks voldoende ruimte hebt om zowel lange jurken als korte jasjes en overhemden op te hangen, t-shirts en broeken netjes weg te bergen en natuurlijk uw schoenen en accessoires veilig en netjes in uw kast ‘onderdak’ te brengen.

Inloopkast met scheidingswand
Compacte inloopkast met glazen schuifdeur
Hoogglans witte inloopkast met open en dichte delen
Schuine inloopkast met glazen schuifdeuren
Bedachterwand en inloopkast onder schuin dak
Inloopkast met grote passpiegel
Witte inloopkast met ladefronten in houtlook
Inloopkast met details in houtdecor, afgesloten met schuifdeuren
Witte inloopkast met deuren en open vakken
Bedachterwand met doorloop naar inloopkast
Lichtgrijze inloopkast met diverse accessoires

Wat is een walk-in closet?

Een inloopkast is een kleine ruimte of kamer waarvan de wanden geheel of gedeeltelijk zijn ingenomen door kastruimte met of zonder deuren. De walk-in closet biedt hiermee optimaal zicht op uw garderobe. Vaak staat of hangt er een passpiegel in de inloopkast en als de ruimte het toelaat kunnen we ook een speciale make-up tafel met een goede spiegel en verlichting rondom inbouwen. Echt grote inbouwkasten kunnen we zelfs voorzien van faciliteiten om te strijken, of een broekenpers.

Een inloopkast ontwerpen

Onze kastenspecialisten hebben veel verstand van de indeling en uitvoering van inloopkasten. Daarbij is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wist u dat we al een inloopkast kunnen bouwen in een ruimte van 150 x 150 cm? Omdat wij alles op maat maken, kunnen we elke vierkante centimeter benutten. Wij maken de kasten in onze eigen werkplaats en kunnen daardoor ook prima uit de voeten met afwijkende maten. Zoals extra diepe hangkasten voor de colberts van breedgeschouderde heren, of slimme invulling van een ruimte onder een dak, tegen een schuine wand of in een verloren hoekje. Als u de ruimte hebt, kunnen wij uw kast ontwerpen én bouwen.

Onbegrensde mogelijkheden

We bieden een breed scala aan opbergmogelijkheden zodat uw kleding en accessoires een passende opbergplek krijgen. Hanggedeelte, schappen, broekenrek, uittrekbare schoenenplank en een sieradenlade. Onze ervaren ontwerpers zullen samen met u de optimale kast indelen in de stijl die bij u past. In onze showroom zijn ook vele voorbeelden te bekijken van verlichting in uw kledingkast. Wij gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw kast jarenlang meegaat en mooi blijft.

Laat ons uw walk-in closet maken

Op onze inloopkasten inspiratiepagina krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van walk-in closets in alle vormen en maten. Allemaal volledig op maat gemaakt naar de wens van de klant. Wilt u ook een inloopkast op maat laten maken? Kijk rond op onze site, of laat u persoonlijk adviseren door onze kastenontwerpers.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief