Door haar centrale positie, springt een tv-meubel al snel in het oog. Mede daardoor heeft menigeen het liefst een tv-meubel dat perfect past bij de stijl en inrichting van de woonkamer. Doordat het tv-meubel en hoop apparatuur en kabels heeft te verbergen, blijkt het soms wel een uitdaging te zijn om een goed passend meubel te vinden. Een maatwerk tv-meubel heeft alles in één. De uitstraling die u zoekt en de optimale indeling om uw beeld en geluid zo goed mogelijk te laten functioneren.

Witte roomdivider met ronde schappen
TV-meubel met verticale ledstrip
Kastenwand met TV voor op de slaapkamer
Gesloten wandkast met open vak voor TV
Haardmeubel met marmerlook achterwand en metallic brons spuitwerk
Hangend TV-meubel met spotjes
TV-meubel met lattenwand in geolied eiken fineer
Witte boekenkast met dichte onderkastjes en open vak voor TV
Buffetkast met glazen deuren en open vak voor televisie
Haardmeubel met openslaande deuren voor TV
Eiken TV-kast met een schuine hoek
Niskast als roomdivider met bereikbaarheid vanaf beide zijden
Wandkast met ingebouwde TV, open vakken en bureau

Tv meubel op maat

De tv, centraal gepositioneerd in de woonkamer, maken tot een gave eyecatcher. Dat is aan ons besteed! Maar naast dat is juist ook het verbergen van uw tv een van onze specialiteiten. Heeft u een bepaalde speaker of gameconsole die in uw meubel moet passen, of heeft u uw speaker graag afgesloten door middel van een speakerdoek? Welke kant u ook op wilt, wij stellen graag uw tv-meubel samen die helemaal voldoet aan uw wensen.

Maatwerk tv meubel kastenwand

We komen in de praktijk veel mensen tegen die hun tv willen laten integreren in een boekenkast, vakkenkast of soms zelfs een haardmeubel. De tv valt wat meer weg in de achtergrond - al helemaal bij de keuze voor een donkere afwerking - wat het voor veel mensen een aantrekkelijke keuze maakt. Daarnaast biest het combineren van een tv-meubel en kastenwand ontzettend veel extra bergruimte. Wel is het in zo'n geval belangrijk dat uw woonkamer ruim genoeg is om een kastenwand in te plaatsen.

Uw keuze kan ook júist vallen op een subtiel meubel dat mooi wegvalt in de muur. zo'n tv-meubel biedt precies genoeg ruimte voor wat de tv en bijbehorend apparatuur nodig hebben. Door boven het meubel nog wat zwevende planken met verlichting te plaatsen biedt ook het eenvoudige tv-meubel een stijlvolle toevoeging voor uw interieur.

Ontwerp uw perfecte wandkast tv meubel op maat

Het samenstellen van een tv-meubel vergt enig nadenken. Daarom nodigen we u van harte uit om in de showroom langs te komen voor wat advies. Onze ervaring en vakmanschap kunnen de uitkomst bieden voor datgene waar u net niet helemaal uit komt. Doe wat extra inspiratie op op onze inspiratiepagina, leer nieuwe dingen via onze trends & tips of plan meteen een afspraak in om samen met een van onze maatmeesters uw tv-meubel samen te stellen!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief