Het maatwerk voor op de slaapkamer is divers. Kledingkasten, dressoirs, bedachterwanden en zelfs een inklapbare bedden komen voorbij. De diversiteit van het maatwerk maakt dat de verschillende functies ook makkelijk te combineren zijn. Een bedachterwand die tegelijkertijd als boekenkastje dient, of een inklapbaar bed dat tegelijkertijd ook een hoop opbergruimte biedt. Benieuwd wat wij voor uw slaapkamer kunnen betekenen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Een slaapkamerkast heeft zijn eigen specifieke functies. U wilt er bijvoorbeeld uw kleding netjes in opbergen, maar ook beddengoed en handdoeken vinden er een plaatsje. Verder moet een slaapkamerkast een rustig beeld geven. Zodat u uw dagen goed begint, met een opgeruimd gevoel.

Wij maken heel veel verschillende slaapkamerkasten, waaronder schuifdeurkasten, draaideurkasten, wandmeubels en dressoirs met laden. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden als het gaat om maatwerk voor de slaapkamer. Zo kunnen we eventueel een complete bedombouw met nachtkastjes voor u maken. Of een speciale bed-achterwand, al dan niet voorzien van planken of kasten. Of wat dacht u van een fraai maatwerk voetbord, eventueel voorzien van TV-lift?

Er zijn nagenoeg geen beperkingen op het gebied van slaapkamerinrichting. Wij maken immers alle kasten op maat. Laat u inspireren door de voorbeelden met foto’s van slaapkamerkasten op deze pagina.

Of neem contact op en vraag onze ontwerpers om advies. Met Elkekastopmaat kiest u voor de mooiste slaapkamerkast die wij samen met u kunnen bedenken.