De ruimte onder het schuine dak is een veelal ongebruikte of inefficiënt ingedeelde ruimte. Wilt u deze ruimte goed te benutten, dan blijft maatwerk vaak als enige optie over. Dat is waar wij in beeld komen! Bij Elkekastopmaat denken we graag verder dan de gebruikelijke oplossing, we gaan op zoek naar de meest functionele en gebruiksvriendelijke oplossing voor úw woning. Op zoek naar de meest functionele indeling van uw ruimte? Investeer in een maatwerk kast onder het schuine dak. Wij denken graag met u mee!

Kast op zolder onder schuin dak - wit en eiken
Bureau op maat - Maatwerk bureau
Werkplek op maat - blind bevestigde planken
Zolderkast onder schuin dak
Open en gesloten kledingkast onder schuine kap
Kledingkast met plank en roede zwart met houtnerf
Open en gesloten kledingkast onder schuine kap
Witte garderobekast in trapkast
Garderobekasten met ruimte voor hang en lades
Garderobekasten onder de trap
Witte garderobekast in trapkast
Kledingkast met deuren en lades push to open buitenzijde
kledingkast betonlook met lades en deuren
Schuine kledingkast met push to open lades en verdelingen
Betonlook kledingkast onder schuine kap
Kledingkast met deuren en lades push to open buitenzijde
v-groef spuitwerk met rvs greep
v-groef spuitwerk met rvs greep
Landelijke groeven in schuine kast spuitwerk
kledingkast met lades aan de buitenzijde, diepe lades onderin
dressoir gespoten met v groef
landelijke dressoir gespoten met v groef
dressoir gespoten met v groef
bergruimte onder schuine kap
Schuine kast breed zolder
schuine kast diepte zolderkast brons
schuine kast met verlichting binnenzijde
kast bij knieschot leg en lade ledstrip
Schuine kledingkast met dressoir onder het raam
Hoge zolderkast met werkplek
Kast op zolder onder schuin dak - wit en eiken
Speelse zwarte kledingkast onder schuin dak
Open en gesloten kledingkast onder schuine kap
Dubbele garderobekast onder de trap
Witte garderobekast in trapkast
Schuine kledingkast op zolder in donker geolied eiken
Trapkast met gekoppelde lades
Grote zolderkast in betonlook met push-to-open
Kledingkast met deuren en lades push to open buitenzijde
Kast met opbergruimte onder schuine kap op zolder
Plafondhoge kledingkast en dressoir onder schuin dak
v-groef spuitwerk met rvs greep
Schuifdeurkast met spiegeldeur onder een schuine kap
Lage schuine kast voor het knieschot
bergruimte onder schuine kap
Schuine kast met geïntegreerd bureau

Laat u inspireren door ons maatwerk!

Vraag hier ons inspiratiemagazine aan en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die ons maatwerk biedt. Van op maat ontworpen kledingkasten tot aanpasbare boekenkasten, u vindt het allemaal in ons nieuwste Kasten Magazine!

Schuine kast op maat

Regelmatig horen we van klanten dat ze moeite hebben met het indelen van hun schuine ruimte, een standaard kast onder het schuine dak zorgt voor een grote stoffige ruimte achter de kast, of een rommelige en moeilijk bereikbare stapel spullen. Waarschijnlijk heeft u al en bepaalde functie op het oog voor uw schuine ruimte onder het dak. Of het nu een schuin bureau, schuine kledingkast, garderobekast, wandkast of inloopkast is, u kunt ervan op aan dat uw schuine kast perfect op maat gemaakt wordt voor uw ruimte. In de juiste hoek en tot op de millimeter nauwkeurig.

Kast onder schuin dak

Geen andere ruimte in huis is zo beperkt in mogelijkheden als de ruimte onder het schuine dak, dat is juist wat wij zien als een leuke uitdaging. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als we een voorzetwandje in de ruimte plaatsen, waardoor het bed niet meer onder de schuine kap hoeft te staan? Wat als we die inloopkast draaien zodat er meer ruimte beschikbaar komt voor uw hangkleding? En wat als we uw schuine kast onderin van diepe lades voorzien, zodat die lage onbereikbare ruimte toch benut en bereikt kan worden? De ervaring leert dat juist onder de schuine kap meer mogelijk is dan men in eerste instantie zou denken. Zo kan het goed dat u met een heel ander ontwerp naar huis gaat, dan met het idee dat u had voordat u naar de showroom kwam!

Schuine kast zolder

Wanneer er gekozen wordt voor een schuine kast op zolder, is er vaak sprake van een hoge nok. Een hele hoop ongebruikte ruimte, die door toepassing van een op maat gemaakte schuine kast juist oneindig veel functionele opbergruimte kan bieden. Bovenin de weinig gebruikte spullen zoals de oude kampeerspullen en de kerstverlichting, en onderin een aantal roedes voor de kleding voor speciale gelegenheden. Een aantal extra planken voor seizoenskleding is ook nooit verkeerd. Door te gaan voor een maatwerk zolderkast blijven uw spullen langer netjes, en is ook alles in een mum van tijd terug te vinden. Een schuine kast voor meer woonplezier!

Schuine kast onder trap

Ook onder de trap kan een op maat gemaakte schuine kast een perfect uitkomst bieden. Misschien is de ruimte onder de trap al afgesloten met een deur, en bent u vooral op zoek naar een efficiënte indeling. Of u wilt juist de ruimte onder de trap afsluiten met kastdeuren om extra bergruimte te creeëren. In beide gevallen is er dan sprake van een schuine kast, die perfect door Elkekastopmaat kan worden gerealiseerd.

Verschillende type kasten onder schuin dak

Een kast onder een schuin dak is altijd uniek. Waar de ene schuine kast in de breedte afloopt, is de andere kast juist schuin in de diepte. Beide types komen regelmatig voorbij, maar geen project is hetzelfde. Waar het ene huis alleen een schuin dak heeft op de zolder, heeft de ander al te maken met een schuin dak op de eerste verdieping. Soms zelfs op de begane grond. Iedere ruimte brengt weer zijn eigen functie met zich mee, en vraagt weer om een ander type schuine kast. Denk bijvoorbeeld aan een schuine kast voor op de slaapkamer, kleedkamer of werkkamer. En dan hebben we het nog niet eens gehad over verschillende stijlen en verschillende manieren en meningen. Bij Elkekastopmaat genieten we juist van deze uniciteit, voor iedere situatie halen we alles uit de kast om uw schuine kast zo goed mogelijk op u af te laten stemmen.

Meer over hoe wij uw schuine kast maken

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Op onze website vindt u een hoop informatie over de vervaardiging van onze op maat gemaakte schuin dak kasten. Van ontwerp en inmeten tot productie en montage maken we alles in eigen beheer. Vanuit de showroom kunt u zo op de werkplaats uitkijken. Wilt u de werkplaats met eigen ogen bekijken? Bent u benieuwd hoe de machines werken of ziet u graag wat meer van hoe onze vakmannen te werk gaan? Neem contact met ons op!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief