De woonkamer, een gezellige ruimte, die je helemaal naar eigen stijl aankleedt. Een maatwerkkast in de woonkamer kan extra sfeer toevoegen, en de ruimte nog meer als eigen thuis maken. Denk bijvoorbeeld aan die oude staande klok of de woonaccessoire waar u zo dol op bent. Die kan perfect uitgelicht worden in een vakkenkast met verlichting.

Zoekt u inspiratie voor kasten in de woonkamer? Op deze pagina tonen wij verschillende door ons geproduceerde en gemonteerde of ingebouwde woonkamerkasten.

U ziet hier voorbeelden van boekenkasten, inbouwkasten, wandkasten, dressoirs en TV-meubels voor de woonkamer, salon, zitkamer of veranda. Soms is de kast gemaakt naar een ontwerp van de klant, soms op basis van een ontwerp van onze eigen designer. Maar in de meeste gevallen was het concept van de woonkamerkast het resultaat van intensief overleg waarbij wij hebben geprobeerd de ideeën van de klant te vertalen in een passende kast op maat.

Omdat wij alles geheel in eigen beheer produceren, zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel qua maatvoeringen als materialen. Met standaarden hebt u niet te maken, alles is maatwerk!

Bent u op zoek naar een kast die precies voldoet aan uw wensen? Neem contact op en vraag onze ontwerpers om advies. Met Elkekastopmaat kiest u voor de mooiste woonkamerkast die wij samen met u kunnen bedenken.