De bijkeuken is een ruimte waar veel opgeborgen moet worden, maar waar moet je al die spullen laten? In een op maat gemaakte bijkeukenkast! Een op maat gemaakte bijkeuken kastenwand die de boiler, CV-ketel en vloerverwarmingsverdeler netjes uit het zicht werkt, en ook nog voldoende ruimte biedt voor de dweilstok, stofzuiger, strijkplank of zelfs de wasmachine en droger. Een perfect plekje voor ieder voorwerk. Zodat u met een opgeruimd gevoel aan de slag kunt.

Vaak krijgen wij het verzoek om een kast op maat te maken voor een bijkeuken of wasruimte. Eigenlijk is dat ook logisch, want een bijkeuken is vaak niet erg groot terwijl u er toch veel spullen wilt opbergen. Denk aan schoonmaakmiddelen, conserven en andere etenswaren. Bovendien staan er vaak allerlei apparaten in, zoals wasmachines en drogers, warmtepompen en boilers, waar de bijkeuken kast dan omheen gebouwd kan worden.

Onze interieurontwerpers zien het telkens weer als een uitdaging om op basis van de bestaande of (bij nieuwbouw) toekomstige indeling van de ruimte een bijkeuken kastenwand te ontwerpen die optimaal gebruik maakt van de ruimte, zodat alle verschillende voorwerpen en artikelen er een plek kunnen vinden. Zoals een hoger vak voor een stofzuiger of keukentrap, een ondiepe schuifdeurkast in een smal gedeelte, wellicht een kast waar wijnflessen kunnen liggen en - speciaal voor gezinnen met jonge kinderen - een afsluitbare kast voor de schoonmaakmiddelen.

Wij helpen u graag de juiste bijkeukenkast op maat te maken voor uw behoefte, en natuurlijk in kwalitatief hoogwaardige materialen voor jarenlang probleemloos opruimen. Wellicht dat de voorbeelden van bijkeukenkasten hieronder u kunnen inspireren. En natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen en onze ontwerpers om advies vragen. Voor een intelligente en esthetisch verantwoorde transformatie van de opbergkast in uw bijkeuken.