De entree: een plek waar u uw visite ontvangt en waar u zelf dagelijks meerdere keren doorheen loopt. De ruimte in huis die u het liefst zo rustig en ruim mogelijk houdt, maar die ook al heel snel rommelig wordt. Dat maakt de entree tot een perfecte ruimte voor een garderobekast op maat!

Halkasten en garderobekasten inspiratie De hal is het visitekaartje van uw woning. Het is waar mensen binnen komen, waar u ze ontvangt en begroet, en eventueel jassen aanneemt om die vervolgens weg te hangen. De hal is ook een ruimte die lastig netjes te houden is. Er worden schoenen achtergelaten, paraplus en boodschappentassen neergezet en jassen opgehangen zodat de relatief kleine ruimte al gauw een rommelige indruk biedt.

Halkast voor jassen en schoenen De hal leent zich dan ook bij uitstek voor het inbouwen van kastruimte. Bijvoorbeeld een open hangkast waar jassen in het zicht hangen en ook kunnen uitwasemen (Tip! Bouw een garderobekast (deels) om een radiator heen, zodat de jassen er sneller drogen en lekker warm worden.)

Daarnaast kunt u denken aan een speciale schoenenkast, een wat hogere kast voor de stofzuiger en ruimte voor lege boodschappentassen. Sommige mensen gebruiken de hal ook voor het verzamelen van lege flessen en verpakkingen op weg naar de recycling. We kunnen daar een speciale kast of lade voor creëren.

Hoe dan ook, als u plannen hebt voor het creëren van kastruimte voor uw hal, entree of garderobe, laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Wilt u ook daadwerkelijk een kast op maat laten maken? Neem contact op en vraag onze ontwerpers om advies. Wij kunnen u vast verrassen met onze slimme kastoplossingen voor de hal.