Hoewel we er misschien niet vaak bij stil staan, spelen kasten een centrale rol in de woonervaring. Enerzijds functionele opbergruimte in het huis, anderzijds een stijlobject in het interieur. Om deze twee elementen optimaal te realiseren is onbegrensd maatwerk bij ons de standaard. Uw kast wordt volledig op maat en in de gewenste stijl gebouwd, en gaat zo naadloos op in de inrichting.

Kasten op maat van de échte specialist

Elkekastopmaat is als een van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in het complete proces van ontwerpen, fabriceren én inbouwen van kasten op maat. Wij hebben eigen interieurontwerpers die samen met u een maatkast ontwerpen die het beste voldoet voor de gekozen ruimte. De ontwerper adviseert u ook over materialen en kleuren. Vervolgens meten wij de ruimte nauwkeurig in, zodat we in onze eigen kastenfabriek alle onderdelen van uw kast perfect op maat kunnen produceren. En ten slotte komt een ervaren montageteam de kast bij u thuis inbouwen. Vanzelfsprekend garanderen wij dat alles gemakkelijk en geruisloos draait en/of schuift, en dat ook jarenlang blijft doen.

Kies uw inbouwkast op maat

Het voordeel van maatwerkkasten is: u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het bouwen. Wij maken schuifdeurkasten, draaideurkasten, vouwdeurkasten, inloopkasten, boekenkasten, garderobekasten, archiefkasten, zolderkasten, wasmachinekasten, wandmeubels en nog veel meer soorten kasten in alle soorten en maten. Voor thuis, of voor op kantoor. Een inbouwkast op maat tegen een prijs die u aangenaam zal verrassen.

Inspiratie-kasten in onze showroom

We kunnen u talloze plaatjes laten zien van onze custom made kasten, en dat doen we op deze website ook, onder meer in het hoofdstuk ‘Inspiratie’. Daar vindt u onder andere vele voorbeelden van een kledingkast op maat. Maar als u echt wilt ondervinden wat de kwaliteit is van onze kasten op maat, dan adviseren wij u een bezoekje aan onze showroom. Hier vindt u een van de grootste collecties maatwerkkasten van Nederland, voorbeelden van schuifdeuren, materialen en kleuren en natuurlijk slimme oplossingen voor uw behoefte aan bergruimte.

Kastenbouwer met inlevingsvermogen

Je kunt nóg zo veel technische kennis in huis hebben, zonder gevoel voor wat de klant precies wil, valt het resultaat maar al te vaak tegen. Elkekastopmaat is een familiebedrijf met een uitstekende reputatie, die we vooral hebben verdiend door telkens aandachtig te luisteren naar wat de klant wenst. Wij meten de kwaliteit van ons werk af aan de breedte van uw glimlach. Bij oplevering én tijdens het jarenlange gebruik van onze op maat gemaakte inbouwkasten. En als er eens iets is, dan staan we altijd voor u klaar. Ook na jaren!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief