De garderobe hal, een plaats waar je graag ruimte hebt voor je jassen, schoenen, sjaals, handschoenen, paraplu's of de hondenriem... Kortom, een plek in huis waar je graag veel opbergruimte beschikbaar hebt. Toch is het type maatwerk dat er goed past erg afhankelijk van de beschikbare ruimte. Is er ruimte voor een garderobekast met een klein zitje, of volstaat een roede met een hoedenplank beter? Mag de kast mooi in het oog springen als eyecatcher bij binnenkomst, of verbergt u uw garderobe liever onder de trap? Graag denken we met u om uw garderobekast perfect aan te laten sluiten bij uw huishouden, een absolute eyecatcher in uw garderobe hal.

Kast voor in woonkamer, ordnerkast, werkruimte opbergen
Bergruimte kast eiken fineer, licht
Eenvoudige kast met 2 deuren eiken fineer
Witte garderobekast in trapkast
Garderobekasten met ruimte voor hang en lades
Garderobekasten onder de trap
Witte garderobekast in trapkast
Halkast schoenenkast zwart schappen
Schoenenkast op maat - planken
Halkast schoenenkast zwart schappen
Trapkast op maat
ruimte onder trap afgesloten met deuren
Deurknop latjeseffect kastdeur
Kast onder de trap garderobe
Trapkast op maat
#latjeseffect #garderobestang
#latjeseffect #garderobestang
#latjeseffect #entree #garderobestang
garderobekast op maat
Maatwerk halkast of gangkast met greeploze lade
kast op maat voor jassen en schoenen - entreekast
garderobekast op maat
garderobe noten fineer met olie
#ladeverdeler #garderobe
garderobe noten fineer met olie
Smalle kast in eiken fineer
Kast voor in woonkamer, ordnerkast, werkruimte opbergen
Garderobekast met schuine wijnvakken
Maatwerk trapkast met witte fronten
Dubbele garderobekast onder de trap
Witte garderobekast in trapkast
Hoogglans zwarte schoenenkast met verstelbare schappen
Halkast schoenenkast zwart schappen
Hoogglans zwarte trapkast met gedeeltelijke groef
Trapkast op maat
Entree met lattenwand en garderobestang
#latjeseffect #garderobestang
Licht houtdecor garderobekast met klep en lades
garderobekast op maat
Garderobekast met lades in geolied notenfineer
garderobe noten fineer met olie
Zwarte lattenwand bij entree met dressoir en grote spiegel

Laat u inspireren door ons maatwerk!

Vraag hier ons inspiratiemagazine aan en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die ons maatwerk biedt. Van op maat ontworpen kledingkasten tot aanpasbare boekenkasten, u vindt het allemaal in ons nieuwste Kasten Magazine!

Garderobekast op maat

Een garderobekast op maat van Elkekastopmaat. Dat betekent een zorgvuldig ingedeelde garderobekast, compleet naar eigen wens en op maat voor úw eigen huis. En dat allemaal met aandacht gemaakt door ons eigen team. Van verkoop, tot inmeten, productie en montage. Het hele proces ligt bij ons in eigen beheer.

Garderobekast op maat laten maken

Een op maat gemaakte garderobekast biedt veel mogelijkheden. Van een garderobe onder de trap tot juist een kast die mooi in het oog springt. Zo kan u van uw garderobe hal echt een mooie binnenkomer maken, helemaal in eigen stijl. Door zorgvuldig na te denken over de functie van uw garderobe hal kunt u uw kast helemaal af laten stemmen op het gebruik. Denk hierbij aan de lengte van uw jassen, het aantal schoenen en wat specifiekere spullen zoals handschoenen of misschien wel de skeelers van de kinderen.

Open garderobekast of garderobekast schuifdeur

Een garderobekast kan zowel open als gesloten uitgevoerd worden. Waar de een zijn jassen liever in zicht laat hangen, heeft de ander de garderobe het liefst zo strak mogelijk en houdt de jassen daarom liever buiten zicht. In zo'n geval kan het heel handig zijn om de garderobekast met een deur af te sluiten. Dit kan zijn door middel van schuifdeuren of door draaideuren. Ook gebeurt het regelmatig dat een klant kiest voor een gedeeltelijk gesloten garderobekast. Hierbij wordt er vaak gekozen voor open hangruimte, met daaronder een dicht ladeblok. Of denk bijvoorbeeld aan een bankje - om op te zitten bij het aantrekken van de schoenen - met daarin extra bergingsruimte.

garderobekast met spiegel

Bij het verlaten van het huis kijkt bijna iedereen nog wel even in de spiegel, de garderobe is bij uitstek de ruimte waar zo'n spiegel goed van past komt. Een spiegel kan op veel manieren in uw garderobekast worden verwekt. Van een spiegel aan de binnenzijde van de deur, tot een grote ronde spiegel met ledverlichting tot een passpiegel van de vloer tot het plafond. Ook daarin is het belangrijk dat de spiegel goed aansluit bij de manier waarop u deze wilt gaan gebruiken. Wilt u graag een plafondhoge spiegel, dan levert dat wel weer wat ruimte in voor de rest van kast. Dat kan bijvoorbeeld opgelost worden door een spiegeldeur. Een deur waarbij de binnen of buitenzijde bekleed is met een grote spiegel, dat maakt de deur dubbel functioneel.

garderobekast onder trap

Een trap is vaak gepositioneerd in de entree van een huis, dat zorgt er regelmatig voor dat de ruimte voor een standaard garderobe beperkt is, en dat de ruimte ónder de trap onbenut, of onpraktisch ingedeeld is. Door een maatwerk garderobekast onder de trap te laten maken slaat u dan twee vliegen in één klap. Zo heeft u uw ruimte onder de trap efficiënt ingedeeld en blijft er meer doorgangsruimte vrij, wat de entree veel ruimtelijker maakt. De ruimte onder de trap kan heel goed geschikt zijn voor een aantal diepe lades, of een ruime hangroede. Ook kan de ruimte onder de trap helemaal afgesloten worden met deuren. Dat biedt niet alleen ruimte voor uw garderobe, maar ook voor bijvoorbeeld de opslag van wat extra voorraad! Bij een trapkast komt precies meetwerk kijken, een trapkast wordt dan ook altijd bij u thuis ingemeten met nauwkeurig meetapparatuur.

Houtdecor, witte of zwarte garderobekast, het kan allemaal!

Uw maatwerk garderobekast is niet alleen compleet naar keuze in te delen, maar ook helemaal naar eigen wens af te werken. Ook qua materiaal is er dus een breed scala aan mogelijkheden. Heeft u een modern zwart-wit interieur, dan kan een zwarte garderobekast heel mooi volstaan. Bent u juist op zoek naar de uitstraling van een lattenwand of heeft u een gaaf design op het oog? Dan komt u wellicht op een hele andere afwerking uit. In onze showroom helpen we u graag verder, zodat we samen een ontwerp kunnen samenstellen dat écht bij u past.

Wordt uw garderobekast industrieel, klassiek, of landelijk?

De stijl van uw interieur bepaalt al snel de afwerking en uitstraling die uw garderobekast moet gaan krijgen. Onze adviseurs hebben met hun ervaring al veel stijlen voorbij zien komen. Of u dus op zoek bent naar een klassieke, landelijke, industriële kast of misschien wel Japandi of Scandinavisch, in de showroom denken wij met u mee om de juiste uitstraling in uw garderobe terug te laten komen. Via onze afspraakpagina kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. Door een afspraak in te plannen weet u zeker dat een van de adviseurs voor u klaar staat!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief