Een kast waarin uw wasmachine, droger, stofzuiger, wasrek en schoonmaakspullen allemaal kwijt kunnen. Dat zou toch ideaal zijn? Een wasmachinekast op maat biedt die mogelijkheid! Zo hoeft uw bijkeuken of washok geen rommelruimte meer te zijn, maar is alles overzichtelijk ingedeeld op een manier die voor u goed werkt.

#hoek #wasmachine #wijnkoeler
Wijnkoeler in bijkeukenkast
Wasmachinekast met uitrekbareplank met draaideuren
#draaideur #techniekkast # bijkeuken
#vriezer #wasmachine # wastoren # washok
#wasmachinekast #hoekkast # maatwerk
Warmtepomp boiler kastombouw
wasmachinemeubel op maat gemaakt
Ombouw technische installatie kast
Wasmachine en wasdroger in kast
uittrekbare waszak waszaksysteem
Warmtepomp boiler kastombouw
Warmtepomp boiler wegwerken kastopmaat
wasmachinekast; bijkeukenkast;
wasmachinekast; bijkeukenkast; droger zwart
wasmachinekast; vriezer; bijkeukenkast;
wasmachinekast; bijkeukenkast;
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; installaties
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; ruimtes voor installaties
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; ruimte voor installaties
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; installaties
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; wandbekleding
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; gesloten
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte;
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; wasmachine
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; wasmachine
#wasmachine #bijkeuken spuitwerk met groefjes landelijk
#bijkeukenkast #wasmachine #spoelbak waszak en uittrekbare plank
#wasmachine #bijkeuken spuitwerk met groefjes landelijk
#Barneveld #garderobe #wandkast
#Barneveld #bijkeukenkast #maatwerk #kasten
#bijkeukenkast #vriezer #draaideuren
#nis #spiegel #bijkeukenkast
#Barneveld #bijkeukenkast #wasmachine #ladebak
#spiegel #garderobekast #interieurbouwer
#bijkeukenkast #hoek #maatwerk
#Barneveld #garderobe #wandkast
Greep op kast decor brons
Wasmachinekast op maat
Wasmachinekast op maat
Uitgebreide wasmachinekast met ingebouwde wijnkoeler
#hoek #wasmachine #wijnkoeler
Ruime bijkeukenkast in zwart houtdecor
Wasmachinekast met ingebouwde koel-vriescombinatie
Grote witte bijkeukenkast met technische installaties, spoelbak en wasmachine
Warmtepomp boiler kastombouw
Bijkeukenkast met wasmachine, droger en vriezer
wasmachinekast; bijkeukenkast;
Lattenwand met doorgang naar wasruimte en techniek
kantgreep; draaideurframe; lateffect; eiken fineer; technische ruimte; installaties
Landelijke wasmachinekast met verticale groeven
#wasmachine #bijkeuken spuitwerk met groefjes landelijk
Grote bijkeukenkast met ruimte voor wasmachine, vriezer en koelkast
#Barneveld #garderobe #wandkast
Wasmachinekast met kraan en spoelbak onder schuin dak
Wasmachinekast met marmeren spatwand en blad
Wasmachinekast op maat
Bijkeukenkast met ruimte voor wasmachine

Laat u inspireren door ons maatwerk!

Vraag hier ons inspiratiemagazine aan en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die ons maatwerk biedt. Van op maat ontworpen kledingkasten tot aanpasbare boekenkasten, u vindt het allemaal in ons nieuwste Kasten Magazine!

Wasmachinekast op maat

Een wasmachinekast op maat is een wasmachinekast waar al uw spullen perfect in kwijt kunnen. Uw wasmachine en droger, maar misschien ook wel uw CV-ketel die in de wasruimte gepositioneerd is. Of misschien wilt u wel een extra grote koelkast kwijt in uw bijkeuken. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de afmetingen van uw ruimte en de specificaties van uw apparaten. Of u nu een compacte kast nodig heeft voor een kleine wasruimte of een grotere opbergoplossing voor een uitgebreide bijkeuken. Wij kunnen aan uw wensen en behoeften voldoen.

wasmachinekast op maat laten maken

Een op maat gemaakte wasmachinekast is niet alleen een functioneel stuk meubilair, maar ook een essentieel onderdeel van het interieur dat zowel de organisatie als de esthetiek van een ruimte verbetert. Bij het ontwerpen van uw wasmachinekast houden we zowel functionaliteit als schoonheid op het oog. Met onze jarenlange ervaring in het vakmanschap streven we ernaar om hoogwaardige kasten te leveren die uw wasruimte mooier, opgeruimder maar ook leuker maken! Het samenstellen van uw wasmachinekast doen we dan ook zorgvuldig. Welke spullen wilt u er allemaal in kwijt? Heeft u graag een uittrekbare plank in de kast zodat u de was op hoogte kunt in of uit de wasmand kunt laden? En wat dacht u van een ingebouwde, uitneembare waszak waar u de was al in kunt scheiden? Aan de hand van een voorbeeldmodel in de showroom kunt u een hoop opties en mogelijkheden met eigen ogen bekijken, proberen en ervaren!

Wordt uw wasmachinekast zwart of wordt uw wasmachinekast wit?

De afwerking van uw wasmachinekast is helemaal aan u. Wanneer uw wasmachinekast in de bergruimte geplaatst gaat worden, kan het zijn dat de afwerking voor u niet zo belangrijk is. De wasmachinekast mag dan echt puur functioneel zijn. We raden in zo een geval aan om gewoon voor standaard wit te kiezen. Een materiaal wat voordelig is, en de ruimte rustig houdt. Door te kiezen voor een leuke greep, krijgt uw wasmachinekast dan toch echt een eigen unieke uitstraling. Wanneer de wasmachinekast in uw bijkeuken komt te staan, of in uw zorgvuldig uitgedachte wasruimte is het juist leuk om van de wasmachinekast een echte eyecatcher te maken. Dat kan door een strakke zwarte uitvoering met houtlook, of door een gave linnenlook. De keuze is reuze en de opties zijn eindeloos.

Gaat u voor een wasmachinekast met deur of zonder deur?

Een wasmachine is niet het mooiste apparaat om in het zicht te hebben. Ook al worden wasmachines steeds luxer en zitten er ook echte designwasmachines tussen, veel mensen hebben toch de voorkeur om de wasmachine achter een deur te verstoppen. Maar naast voordelen zitten er ook nadelen aan die deur voor de wasmachine. De wasmachine moet genoeg luchttoevoer hebben, voor gebruik moet de deur van de wasmachinekast dus altijd open staan. Dat zorgt ervoor dat de deur soms in de weg zit, en wat minder gebruiksvriendelijk is. Zo is er dus ook veel te zeggen voor een wasmachine de wél in het zicht staat. De wasmachine is lekker makkelijk te gebruiken zonder gedoe met het open en dicht doen van de deuren.

wasmachinekast op hoogte

De keuze voor een wasmachinekast wordt vaak gemaakt omdat de voorkeur uitgaat naar een wasmachinekast op hoogte. Bukken tijdens de was doen is met een op maat gemaakte wasmachinekast eindelijk verleden tijd. Naast het verhogen van het gebruiksgemak brengt de op hoogte geplaatste wasmachine nog meer voordelen met zicht mee. De ruimte eronder kan benut worden als opbergruimte, de beluchting van de wasmachine is beter en de prestatie en levensduur van het apparaat gaat er daardoor ook op vooruit. Door uw wasmachinekast van diverse accessoires te voorzien wordt de was doen veel leuker. Uw wasruimte is geordend en opgeruimd, en uw wasmachine staat op fijne hoogte. Genoeg redenen om te gaan voor een maatwerk wasmachinekast!

Hoe wij uw wasmachinekast maken

Uw wasmachinekast wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats en geproduceerd door echte vakmannen. Omdat de wasmachinekast te doen krijgt met zware apparaten is het natuurlijk belangrijk dat de kast constructie technisch goed in elkaar zit. Iedere wasmachinekast wordt zorgvuldig door ons ingemeten, doordacht uitgetekend, en professioneel geïnstalleerd. De toepassing van 28mm dikke planken en staanders onder de wasmachine, maken de kasten van Elkekastopmaat tot een hoogwaardig, kwalitatief product. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze wasmachinekasten en hoe we u kunnen helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw wasruimte.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief