Unieke schuifdeuren

Wilt u iets unieks? Ga dan voor de kaderdeur van elke kast op maat .nl. Een schuifdeur die zich onderscheidt ten opzichte van alle andere schuifdeuren. Alle kleuren, combinaties, indelingen en afwerkingen zijn mogelijk.

Schuifdeuren op maat

Een uniek schuifdeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in combinatie met verrassende deurvullingen.

Unieke schuifdeuren

Wilt u iets unieks? Ga dan voor de kaderdeur van elke kast op maat .nl. Een schuifdeur die zich onderscheidt ten opzichte van alle andere schuifdeuren. Alle kleuren, combinaties, indelingen en afwerkingen zijn mogelijk.

Boekenkasten op maat

Elke kast op maat .nl vervaardigt iedere boekenkast op maat geheel naar uw wensen. Modern of klassiek? Robuust of juist verfijnd? Alles is mogelijk met elke kast op maat .nl. Kom naar onze toonzaal en laat u adviseren door één van onze interieurontwerpers.

Zolderkasten op maat

Schuine kanten? Lastige hoeken? Onpraktische ruimtes? Kies dan voor een kast op maat van elke kast op maat .nl. Een kast volledig op maat gemaakt. Of het nu gaat om een draaideurkast, schuifdeurkast of een open kast. Alles is mogelijk bij in elke ruimte.

Kwalitatief hoogwaardig schuifdeursysteem

 

Elke kast op maat .nl werkt met een kwalitatief hoogwaardig schuifdeursysteem dat ongekende mogelijkheden kent. Dit resulteert in prachtige schuifdeuren met een fluisterstil rolsysteem.

 

Techniek

 

De wieltechniek is zowel toepasbaar voor schuifdeuren voorzien van aluminium omlijsting als voor massieve schuifdeuren. Alle wielen die gebruikt worden voor de deuren zijn zelfsmerend en gesloten kogelgelagerd. Dit is essentieel voor een blijvend goed loopresultaat.

 

Schuifdeuren met aluminium omlijsting

Bij toepassing van schuifdeuren met een aluminium omlijsting worden niet zichtbare geintegreerde wielen in de deur verwerkt. Dit is esthetisch en technisch gezien beter. Esthetisch omdat het wiel aan het oog onttrokken wordt en technisch omdat het wiel nergens achter kan blijven haken. De schuifdeuren met aluminium omlijsting zijn tot 3m breed en 3,5m hoog te maken.

 

Massieve schuifdeuren

Bij toepassing van massieve schuifdeuren wordt een infreesbaar wielsysteem gebruikt. Dit wiel is ook wat zwaarder uitgevoerd, omdat massieve deuren doorgaans zwaarder zijn. Massieve schuifdeuren zijn bovendien voorzien van een spansysteem dat het kromtrekken van de deur voorkomt. De massieve schuifdeuren zijn tot 1m breed en 2,8m hoog te maken.

 

Uitstraling

 

Binnen beide type schuifdeuren zijn de mogelijkheden qua vormgeving bijna oneindig.

 

Schuifdeuren met aluminium omlijsting

De schuifdeuren met een aluminium omlijsting zijn opgebouwd uit een lijst en een deurvulling. De lijsten zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. Van rechthoekig tot afgerond. Van aluminiumkleurig tot bronskleurig. Wat betreft de vulling is er keuze uit panelen, spiegels en gekleurd glas. Binnen deze groepen is een enorme keuze aan verschillende kleuren en motieven.

 

Massieve schuifdeuren

Binnen de massieve schuifdeuren zijn verschillende modellen. Van schuifdeuren met klassieke profielen tot strakke designdeur. Nagenoeg alle kleuren en materialen zijn toepasbaar. Van spuitwerk tot echt eiken hout. Van steigerhoutlook tot en met leder beklede deur. Speciale aandacht verdient onze kaderdeur. Deze schuifdeur is een uniek ontwerp van elke kast op maat .nl dat zich kenmerkt door een unieke uitstraling en uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke invulling.