Draaideurkast op maat

Heeft u te maken met lastige schuine kanten die u niet kunt benutten? Ga dan voor de oplossing van elke kast op maat .nl. Wij maken onder elke schuine kant en passende kast. Bijna niets is onmogelijk. Bezoek onze toonzaal en laat u adviseren door één van onze kastenspecialisten.

Ingebouwde draaideurkast onder schuine kant

Een schuine wand in de slaapkamer? U weet niet wat u ermee aan moet? Neem dan elke kast op maat .nl in de arm. Wij maken onder elke schuine kant een passende kast. Bezoek onze toonzaal en laat u adviseren door onze kastenspecialisten.

Draaideurkast op maat

Een lastige hoekje dat ook nog eens schuin is? Een uitstekende mogelijkheid om een praktische kast op maat in te laten bouwen. Elke kast op maat .nl maakt onder elke schuine kant een passende kast. Bezoek onze toonzaal en laat u adviseren door onze kastenspecialisten.

Alles op het gebied van draaideuren


Elke kast op maat .nl biedt op het gebied van draaideuren alles wat er te verkrijgen is. Van simpele rechttoe rechtaan draaideuren tot draaideuren met een klassiek profiel. Van gemelamineerde plaat tot echt eikenhout.

 

Techniek

 

Bij een draaideurkast is het van essentieel belang dat er een kwaliteitsscharnier gebruikt wordt om een goed resultaat te krijgen. Dit begrijpt elke kast op maat .nl en daarom maken wij alleen gebruik van meubelbeslag van hoge kwaliteit. Desgewenst kunnen de draaideuren voorzien worden van softclose.

 

 

 

 

Project inbouwkast onder schuine wand Wassenaar

Project slaapkamerkast met vitrine Bilthoven