Unieke schuifdeuren

Wilt u iets unieks? Ga dan voor de kaderdeur van elke kast op maat .nl. Een schuifdeur die zich onderscheidt ten opzichte van alle andere schuifdeuren. Alle kleuren, combinaties, indelingen en afwerkingen zijn mogelijk.

Schuifdeuren op maat

Een uniek schuifdeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in combinatie met verrassende deurvullingen.

Unieke schuifdeuren

Wilt u iets unieks? Ga dan voor de kaderdeur van elke kast op maat .nl. Een schuifdeur die zich onderscheidt ten opzichte van alle andere schuifdeuren. Alle kleuren, combinaties, indelingen en afwerkingen zijn mogelijk.

Boekenkasten op maat

Elke kast op maat .nl vervaardigt iedere boekenkast op maat geheel naar uw wensen. Modern of klassiek? Robuust of juist verfijnd? Alles is mogelijk met elke kast op maat .nl. Kom naar onze toonzaal en laat u adviseren door één van onze interieurontwerpers.

Zolderkasten op maat

Schuine kanten? Lastige hoeken? Onpraktische ruimtes? Kies dan voor een kast op maat van elke kast op maat .nl. Een kast volledig op maat gemaakt. Of het nu gaat om een draaideurkast, schuifdeurkast of een open kast. Alles is mogelijk bij in elke ruimte.

De kastenspecialist die ruimte máákt


‘elke kast op maat’ specialiseert zich in het op maat maken van elke kast. Van eenvoudige schuifdeurkast tot luxe inloopkast en van nachtkastje tot compleet wandmeubel voor in de woonkamer. Als betrokken familiebedrijf streven wij continu naar de beste kwaliteit.

 

Vakmensen en vakwerk


Bij ‘elke kast op maat’ kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit. Geen standaardsystemen of zelfbouwpakketten, maar de kwaliteit van een ambachtelijke interieurbouwer met passie voor kasten. Uiteraard hebben we eigen kastenspecialisten, een eigen interieuradviseur, een eigen inmeetservice en eigen monteurs zodat de kwaliteit van uw kast op elk moment gewaarborgd is.

 

We beginnen met uw wensen en een (3D) tekening, dan volgen de materialen, onderdelen en de gereedschappen. De rest is vakwerk. Dat ziet u aan de perfecte afwerking, aan de solide constructies en aan de deuren en laden die geruisloos open en dicht gaan. Een kast van ‘elke kast op maat’ is ook een duurzame oplossing want u hebt er jarenlang plezier van.

 

Gunstige prijsstelling


Omdat we over een moderne werkplaats beschikken, kunnen we standaardbewerkingen snel en efficiënt uitvoeren. Zo kunnen we een hoogwaardige kast op maat combineren met een gunstige prijsstelling.

 

Laat u adviseren door één van onze kastenspecialisten. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van een kast die bij u past. Onze kasten vindt u bij tevreden particulieren door heel het land.In onze toonzaal begrijpt u waarom.

Project kasten op maat Lelystad

Project halkast op maat Barneveld

Project slaapkamerkasten Utrecht

Project kamerinrichting Ede

Project kastwand op maat Oud-Zuilen