Alles is mogelijk

Elke kast op maat .nl vervaardigt iedere kast op maat geheel naar uw wensen. Groot of klein? Donker of juist kleurrijk? Alles is mogelijk met elke kast op maat .nl. Kom naar onze toonzaal en laat u adviseren door één van onze interieurontwerpers.

Maatwerk

Schuine kanten? Lastige hoeken? Onpraktische ruimtes? Kies dan voor een kast op maat van elke kast op maat .nl. Onze interieurbouwers komen bij u langs voor het inmeten van een kast of vloer.

Unieke oplossingen

Elk huis is uniek. Daarom verzorgt elke kast op maat een oplossing voor iedere situatie. Bent u op zoek naar een kast van hoogwaardige kwaliteit die naadloos aansluit op uw interieur? Kom naar onze toonzaal en wij bieden u een passende oplossing.

Vouwdeurkast in hoekopstelling nu ook te zien in toonzaal

woensdag 17 juli 2013
Sinds kort hebben we ook een vouwdeurkast in een hoekopstelling in de toonzaal.  De zijdemat gespoten vouwdeuren zijn voorzien van verticale v-groeven en fraaie designgreepjes voor een landelijk gevoel. 
Een vouwdeurkast biedt in veel situaties een verrassende oplossing. Daarnaast is de uitstraling strak en stijlvol. Bezoek onze toonzaal en laat u inspireren!